Breadcrumbs:

O podjetju

Podjetje Weld d.o.o. je specializirano za prodajo, servisiranje in vzdrževanje opreme za varjenje ter inženiring na področju varilne tehnike in zaščite pri varjenjuNudi vam avtomatske varilne maske, varilne gorilnike, varilne aparate, zaščitne varilne zavese, zaščitne lamele in pregrade ter drugo opremo za varjenje.

Naše poslanstvo je uporabnikom omogočati optimalne rezultate glede na razpoložljive vire, hkrati pa v največji meri zaščititi zdravje varilcev in jim nuditi čimbolj udobno izvajanje tehnološkega procesa.

Že ob ustanovitvi leta 1998 smo se odločili, da bomo ponujali le kakovostno varilno opremo in se trudili izvajati kakovostne poslovne in tehnične storitve. V letih poslovanja se je na tržišču redno pojavljala manj kakovostna varilna oprema nižjega cenovnega razreda, katere nizka cena je večkrat premamila (tudi naše) kupce. Kljub temu se našemu sloganu »Ko zahtevate kakovost« nismo izneverili. Zato smo s številnimi, ki se zavedajo dejstva, da je kakovost tudi pri varjenju dolgoročno najcenejša, postali in ostali zelo dobri poslovni partnerji.

Varjenje je tehnično zahteven postopek. Zahteva predpripravo, poznavanje operacij, tehnološko znanje in neposredno zaščito varilca in okolice. Podjetje Weld nudi ustrezne naprave in strokovno pomoč za vse faze postopka. V sklopu naše organizacije smo povezani s strokovnjaki svetovnih korporacij (npr. Abicor Binzel, Fronius), katerih varilsko opremo ponujamo na našem tržišču.

Posebej ponosni smo na tesno sodelovanje z ameriško-slovenskim proizvajalcem avtomatskih varilskih mask in sistemov za dihanje najvišjega kakovostnega razreda Jackson - Balder. Zavedamo se, da je zdravje človeka vredno največ. Z njihovimi tehnološko dovršenimi proizvodi uspešno in vestno uresničujemo naše osnovno poslanstvo, skrb za zaščito zdravja varilcev.

Naše poslovanje temelji na poštenih poslovnih odnosih. Trudimo se izpolniti vsako zahtevo ali željo poslovnih partnerjev in jim nuditi informacije o najracionalnejših izbirah.

Dolgoročno sodelovanje

Imate večje število varilcev oziroma varilnih mest in potrebujete zanesljivega ponudnika kakovostne varilne opreme? Ponujamo vam rešitev!