Breadcrumbs:

TransEco Kompakt, širina: 1450 mm sinotec

Zaščitni varilni zasloni TransEco nemškega proizvajalca SINOtec so mobilni in cenovno dostopni. Zaslone lahko prestavljamo in poljubno kombiniramo. Primerni so za zaščito pred UV in IR sevanjem pri vseh vrstah obločnega varjenja, obenem pa ščitijo pri rezanju in brušenju. So dobra zaščita pred prepihom in sončno svetlobo. DIN certifikat.

Lastnosti:

  • Enostavna in hitra montaža
  • Enostavna zamenjava zaslona
  • Odpornost na iskre
  • Jeklen, prašno lakiran okvir
Pošljite povpraševanje

Prednosti

Ne glede na postopek je varjenje vedno vir nevarnega UV in IR sevanja. Škodljivim vplivom niso podvrženi samo varilci, temveč tudi mimoidoči, zato je zelo pomembno, da je varilno mesto ustrezno zaščiteno. Varilne zaščitni zasloni Transeco služijo kot blokada pred UV in IR sevanjem, obenem pa ščitijo tudi pri rezanju ter brušenju in pred mrazom, soncem ter prahom. Pri varjenju z zaščitnimi plini (CO2, argon) ustrezna zaščita varilnega prostora pripomore k ohranjanju zaščitne atmosfere okrog varjenca.

BARVE

Koda barve
Barva Faktor tveganja
T75 mat zelena ~0,05
T55 euro zelena ~0,40
T50 rdeče-rjava ~0,70
T40 rdeče-oranžna ~0,80
T0
prozorna -


Rdeče-oranžne (T40), rdeče rjave (T50), euro-zelene (T55) in mat zelene (T75) zavese so primerne za zaščito varilnih mest. Model T0 (prozorna) se uporablja v primerih, ko je potrebna dobra vidljivost. Služi lahko kot zaščita pred opilki, pljuski, prahom, hrupom in mrazom. Za zaščito pred sevanjem, ki nastaja pri obločnem varjenju, ni primeren.

DIMENZIJE

Debelina zavese: 0,4 mm
Širina zavese: 1400 mm
Višina zavese: 1600 mm

Širina ogrodja: 1450 mm
Višina ogrodja: 1870 mm
Oddaljenost od tal: 250 mm

Teža: 8,8 kg

Certifikati

  • DIN Geprüft

Proizvajalec

Dolgoročno sodelovanje

Imate večje število varilcev oziroma varilnih mest in potrebujete zanesljivega ponudnika kakovostne varilne opreme? Ponujamo vam rešitev!